Hiša usnja Herman Kokol iz Dolan se nahaja tik ob reki Dravi s prečudovitim pogledom na grad Borl. Ponosni na dolgoletno več kot 40-letno tradicijo, ki sta jo začela zakonca Ljuba in Herman Kokol, skrbimo za kvalitetno izdelavo oblačil iz usnja za vsakogar.

V Dolanah pri Kokolovih, tik ob reki Dravi je zrastla hiša usnja Herman Kokol. Na domačiji je bilo deset otrok in Herman je bil tisti, ki je odšel čez mejo v želji postati dober krojač. Opravil je mojstrski izpit za izdelavo oblačil. V tujini si ni mogel odpreti podjetja, zato se je z družino vrnil domov. Leta 1974 se je v garaži začela zgodba o uspehu  kako postati dober krojač.

Unikatna, modna in udobna usnjena oblačila pri nas tudi po naročilu in ugodnih cenah. Specializirani smo za izdelavo motorističnih in lovskih oblačil.

Za naše sosede iz Avstrije imamo na voljo unikatna oblačila – štajersko narodno nošo iz usnja ali v kombinaciji z lanom.Naša največja reklama ste vi dragi naši kupci in zadovoljne stranke, ki nas obiskujete ali boste kmalu prišli.Vabljeni v lepote Haloz in naše gostišče, ki se nahaja v sklopu Hiše usnja, s prečudovitim razgledom na reko Dravo.

Naše poslanstvo

 

Hiša usnja Herman Kokol je specializirana za proizvodnjo in prodajo usnjenih izdelkov za vsakogar. Izbirate lahko med kvalitetno, pestro in široko ponudbo usnja.

 

Naše šivilje in svetovalke o modi in usnju Vam bodo z veseljem prisluhnile in strokovno svetovale pri izbiri usnja in modela.

 

Naša vizija

 

Naša vizija je s prijetnim okoljem, prijazni in strokovnim osebjem ter s širokim izborom usnja in usnjenih izdelkov, ustreči vsem in vsem ljubiteljem usnja. Zadovoljstvo strank je tudi naše zadovoljstvo. V prihodnjih letih želimo našo prisotnost na slovenskem trgu in tujini še okrepiti.

 

Naše stranke prihajajo tudi iz sosednjih evropskih držav. Največ prav iz sosednje Avstrije in Hrvaške.  Iz leta v leto povečujemo število zaposlenih, ki šivajo in izdelujejo modna, kvalitetna in klasična oblačila ter skrbijo za dobro počutje strank v našem prodajalnem salonu in znajo strokovno svetovati. Veliko pozornosti in znanja bomo še naprej usmerjali v kvaliteto in prepoznavnost naših izdelkov. Naši izdelki so si pridobili certifikat kakovosti -  slovenski proizvod, slovenska kakovost.

 

Prijazno vabljeni v našo hišo usnja Herman Kokol iz Dolan !

 

Poiščite si dobrega krojača!